jovedevilafranca patrimoni
  INICI
coordinadora
Amb el suport de:

 

Creativitat i disseny:
Gerard Fernandes

 

Patrocinadors:
embalajes_hinojosa

 

Pellisa_Rafols

 

NOTES DE PREMSA

Bona actuació a Solsona. - 31/10/2011

La Jove de Vilafranca ha fet una molt bona diada lluny de casa, a Solsona, a la primera diada dels Castellers de Solsona, fundats també l'any passat. Després d'un pilar de 4 de salutació, la colla blau cel de la vila ha començat descarregant el sisè 3 de 7 de l'any, amb molt bones mides. En segona ronda va descarregar el 4 de 7, el quart descarregat de l'any i assolit, aquesta vegada, amb molta solvència. En tercera ronda van fer un 5 de 6 que era una primera prova de 5 de 7, sobretot per veure com funcionava la part de dalt... La colla està assajant per intentar portar-lo a la darrera sortida de la temporada, a Vilanova, el proper 13 de novembre.

Finalment, en ronda de pilars, la Jove descarregava el tercer pilar de 5 de la temporada, de bona execució. Encara hi ha hagut temps d'aixecar dos pilars de 4 simultanis.

Les altres colles presents a plaça eren els Castellers de Solsona i els Castellers 'Esparreguera. Els primers han fet el seu primer 4 de 7, acompanyant-lo d'un 3 de 6 aixecat per sota i d'un 7 de 6, a banda del pilar de 5 i tres pilars de 4 simultanis més el de salutació. Els Castellers d'Esparreguera van fer castells de sis.

La colla fa els seus assajos al Pati de l'Escorxador. Els horaris són: els dimecres, de 20 a 21 h es fa l'assaig de canalla i de 21 a 22:30 h es fa l'assaig general. Els divendres, de 20:30 a 21:30 h es fa el de canalla i de 22 h a 24 h es fa l'assaig general.

Colla Jove Xiquets de Vilafranca © 2011 | www.jovedevilafranca.cat | Tots els drets reservats.
Adreça: Local d'entitats l'Escorxador | C/ de l'Esxorxador, 19. - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
mail: info@jovedevilafranca.cat | Tlf. 680 86 55 29