jovedevilafranca patrimoni
  INICI
coordinadora
Amb el suport de:

 

Creativitat i disseny:
Gerard Fernandes

 

Patrocinadors:
embalajes_hinojosa

 

Pellisa_Rafols

 

NOTES DE PREMSA

La Jove de Vilafranca al Concurset de Torredembarra. - 27/09/2011

La Jove de Vilafranca ja porta dues setmanes preparant la seva participació al VIIIè Concurs de Castells Vila de Torredembarra (Concurset), el concurs de castells per a colles de set, aquest proper diumenge 2 d'octubre. La intenció de la colla no és anar a competir sinó portar a plaça, per segona vegada, la clàssica de set pisos (3 i 4 de 7 i torre de 6 i/o pilar de 5) que van assolir per primera vegada el passat 28 d'agost a Manresa. Tanmateix, la colla s'ha fixat en el 5 de 7 com a proper objectiu a batre, castell que podria anar a plaça aquest diumenge depenent de les proves d'aquesta setmana i del gruix de pinya pròpia de la colla.

Aquest punt de la pinya precisament és un dels punts que la colla està reforçant de cara a aquest tram final de temporada, on hi ha quatre diades confirmades comptant la de diumenge que ve. Per això, s'han fet cartells publicitaris convidant als convilatans i penedesencs a fer colla i fer pinya amb la Jove. També s'ha dut a terme un altre taller de pinyes -divendres passat- per explicar, a tots els nouvinguts a l'activitat castellera, la col•locació correcta i òptima per treballar bé i amb seguretat. Aquest és un taller que la Jove repeteix periòdicament.

De cara al Concurset, la Jove convida a tothom a fer pinya amb la colla en un dia de festa pel món casteller més modest. Els autocars sortiran diumenge a les 8:30 h del matí des de la parada d'autobusos situada a l'avinguda de la Pelegrina, al costat de l'Hospital Comarcal. Anar a fer pinya amb la colla és gratuït i inclourà també una bossa amb un entrepà, fruita i aigua per passar el matí i migdia del diumenge. S'espera el retorn a la vila sobre les 4 de la tarda.

Per desplaçar-se amb els autocars de la colla, només cal acostar-se a l'assaig de demà dimecres a les 21 h a la plaça de la Vila o escriure un correu electrònic a l'adreça info@jovedevilafranca.cat indicant nom i cognoms dels assistents. Divendres dia 30 la colla no assajarà a la plaça de la Vila sinó que es desplaça a assajar a la mateixa plaça de Torredembarra, conjuntament amb els Nois de la Torre, colla organitzadora del Concurset.

Per qui diumenge hi vulgui anar directament en cotxe, cal tenir en compte que el Concurset començarà exactament a les 10:30 h del matí, amb una petita cercavila que inclou un pilar de 4 caminant i pujant escales que ja dóna punts a les colles. Tot seguit, a les 11:30 h a la plaça del Castell, ja es començaran a enlairar els castells per part de les tretze colles participants:

» Castellers de Cerdanyola

» Castellers del Poble Sec

» Nois de la Torre

» Castellers d'Altafulla

» Colla Jove de l'Hospitalet

» Minyons de l'Arboç

» Torraires de Montblanc

» Castellers de la Sagrada Família

» Castellers de Badalona

» Salats de Súria

» Castellers d'Esplugues

» Colla Castellera Jove de Barcelona

» Colla Jove Xiquets de Vilafranca

La colla convida als vilafranquins i penedesencs a apropar-se a Torredembarra aquest proper diumenge al matí i viure en primera persona aquesta festa castellera.

Colla Jove Xiquets de Vilafranca © 2011 | www.jovedevilafranca.cat | Tots els drets reservats.
Adreça: Local d'entitats l'Escorxador | C/ de l'Esxorxador, 19. - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
mail: info@jovedevilafranca.cat | Tlf. 680 86 55 29