jovedevilafranca patrimoni
  INICI
coordinadora
Amb el suport de:

 

Creativitat i disseny:
Gerard Fernandes

 

Patrocinadors:
embalajes_hinojosa

 

Pellisa_Rafols

 

NOTES DE PREMSA

Propera actució a Manresa. - 22/08/2011

La Jove de Vilafranca actuarà el proper diumenge 28 a les 12 h a Manresa, a la diada de Festa Major, acompanyats de les colles Tirallongues de Manresa i Margeners de Guissona.

Per preparar aquesta diada, aquesta setmana faran el darrer assaig de la campanya La Jove ve a casa teva al barri de les Clotes, concretament a la plaça de la Verema, dimecres vinent a les 20:30 h. El divendres hi ha convocat un assaig especial de festa Major, que serà al pati de l'Escorxador, a les 20:30 h la canalla i a les 22:00 h, l'assaig general. En aquest assaig hi haurà convidada la colla dels Nois de la Torre i al final hi haurà coca i cava per a tothom.

Marxandatge de la colla.

La colla ha tret diversos productes promocionals de la colla, entre ells la samarreta de la temporada, que ja fa uns dies que va sortir a la venda. Es negra i porta el lema de la colla "Anem amunt" inscrit al pit en un traç manual obra del dissenyador Gerard Fernàndes, A l'esquena porta un original disseny d'un castell fet amb lletres del nom de la colla, en color blau cel.

Un altre producte son els ninos de drap de la Jove, fets artesanalment en equip per diferents persones de la colla. D'aquests se n'han repartit 140 per diferents comerços de la vila, amb uns pòsters de felicitació de la Festa Major.

Altres són els domassos i els imants de nevera, a banda dels típics mocadors amb l'escut de la colla. Tots els productes es podran torbar aquest proper dissabte en una paradeta al mercat de Vilafranca, davant l'església Sant Joan. També als següents comerços col·laboradors: Llibreria Pujol, el Grill i Cal Pallarola.

Colla Jove Xiquets de Vilafranca © 2011 | www.jovedevilafranca.cat | Tots els drets reservats.
Adreça: Local d'entitats l'Escorxador | C/ de l'Esxorxador, 19. - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
mail: info@jovedevilafranca.cat | Tlf. 680 86 55 29