jovedevilafranca patrimoni
  INICI
coordinadora
Amb el suport de:

 

Creativitat i disseny:
Gerard Fernandes

 

Patrocinadors:
embalajes_hinojosa

 

Pellisa_Rafols

 

NOTES DE PREMSA

Crònica de la Diada de Fires - 22/05/2012

Ahir diumenge, la Colla Jove de Vilafranca va actuar a les Fires de Maig, compartint plaça per segona vegada a la seva història amb les altres colles de la vila. I en va sortir força satisfeta, complint el pla de castells previst i en una ràpida diada amb castells simultanis que va durar una hora de rellotge.

La sortida va ser d’un 4 de 7 que no va ser el millor de la temporada, ja que va ser una mica remenat i va patir algun petit ensurt durant la col·locació del pis de dosos però que va ésser ben resolt pel treball dels castellers. El castell, es va acabar descarregant amb força tranquil·litat. A continuació, es va descarregar un 3 de 7 de manera convincent, sense res a remarcar.

Finalment, la colla va decidir canviar la torre de 6 o un possible 5 de 7 -al qual divendres li van col·locar els dosos- pel 7 de 6 amb agulles, assolit sense cap problema i amb força aplaudiments de la plaça. El fet de poder fer aquest castell de creació pròpia per primera vegada a casa, juntament amb la dinàmica de la diada “a l’antiga” que possibilitava castells simultanis, també van ser dos dels motius que va motivar aquest canvi d’opció.

Finalment, la colla va acabar amb un pilar de 5 que només va poder coronar, amb un segon que només té 17 anys i que era el segon pilar que provava a plaça. La caiguda, tot i que va ser lletja, no va comportar conseqüències i la colla va poder gaudir d’un dinar i d’una tarda de Fires de Maig passada per aigua.

Diumenge, actuació a Vallbona.

La propera actuació de la Colla Jove serà aquest proper diumenge 27 de maig a les 11 h, a la Festa del Roser, a la localitat de Vallbona d’Anoia.

Colla Jove Xiquets de Vilafranca © 2011 | www.jovedevilafranca.cat | Tots els drets reservats.
Adreça: Local d'entitats l'Escorxador | C/ de l'Esxorxador, 19. - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
mail: info@jovedevilafranca.cat | Tlf. 680 86 55 29