jovedevilafranca patrimoni
  INICI
coordinadora
Amb el suport de:

 

Creativitat i disseny:
Gerard Fernandes

 

Patrocinadors:
embalajes_hinojosa

 

Pellisa_Rafols

 

NOTES DE PREMSA

La Jove de Vilafranca fa a casa la clàssica de set. - 12/10/2011

La Jove de Vilafranca ha fet una diada històrica pel fet de poder descarregar, per primera vegada, tots els castells de la clàssica de set pisos, amb l'afegit d'assolir-ho a plaça pròpia i en el marc de la 1a. Diada de la Colla Jove. En les dues primeres ocasions que havien assolit aquesta actuació, havia quedat un castell per descarregar, un pilar de 5 el primer dia que ho assoliren, a Manresa el passat 28 d'agost, i un quatre de set només carregat el passat diumenge 2 d'octubre, al Concurset de Torredembarra.

Aquesta vegada, però, la festa va ser complerta. La colla blau cel de la vila ha començat descarregant el seu castell màxim i, alhora, el més segur que tenen, el 3 de 7, de bonica estampa. En segona ronda ha portat a plaça el 4 de 7, que darrerament els havia donat algun maldecap i aquesta vegada l'han aconseguit descarregar, amb algun problema de mides en algun pis però amb prou convicció per assolir-lo. La feina estava encarada i en tercera ronda la Jove ha descarregat la torre de sis, potser de les menys boniques que fetes enguany però assolida que és el que compta. Finalment, en ronda de pilars, la colla ha descarregat, per segona vegada, el pilar de 5, sorprenent a la pròpia colla per la seva bona execució. Encara hi ha hagut temps d'aixecar tres pilars de 4 simultanis.

Les altres colles presents a plaça han fet que aquesta primera diada de la Jove fos una diada remarcable, ja que ambdues colles han fet algun castell de set i mig, els tres en el cas dels Bordegassos de Vilanova. Així, aquests van tornar a mostrar el bon estat de forma en què es troben i van assolir la torre de 7, el 5 de 7, el 4 de 7 amb l'agulla i dos pilars de 5 simultanis, un d'ells només carregat. Els Tirallongues de Manresa van descarregar un 3 de 7 al segon intent, després d'un primer intent desmuntat, un 3 de 7 amb l'agulla, un 4 de 6 amb l'agulla i el pilar de 5.

La colla continua els seus assajos al Pati de l'Escorxador. Els horaris són: els dimecres, de 20 a 21 h es fa l'assaig de canalla i de 21 a 22:30 h es fa l'assaig general. Els divendres, de 20:30 a 21:30 h es fa el de canalla i de 22 h a 24 h es fa l'assaig general.

Colla Jove Xiquets de Vilafranca © 2011 | www.jovedevilafranca.cat | Tots els drets reservats.
Adreça: Local d'entitats l'Escorxador | C/ de l'Esxorxador, 19. - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
mail: info@jovedevilafranca.cat | Tlf. 680 86 55 29