jovedevilafranca patrimoni
  INICI
coordinadora
Amb el suport de:

 

Creativitat i disseny:
Gerard Fernandes

 

Patrocinadors:
embalajes_hinojosa

 

Pellisa_Rafols

 

NOTES DE PREMSA

La Jove de Vilafranca tanca la seva primera temporada diumenge a Vilanova i la Geltr˙. - 10/11/2011

I ho podria fer per la porta gran, ja que estÓ assajant i en condicions reals de portar a plaša el primer castell de la gamma alta de set que es planteja la colla: el 5 de 7. Les darreres proves ilĽlusionen a la colla per˛ la Junta TŔcnica no decidirÓ si el porta a plaša fins el darrer assaig de divendres que ve, a les 22 h a l'Escorxador, on en funciˇ del resultat de la pinya que es pugui muntar es decidirÓ i s'anunciarÓ si es podrÓ veure aquest primer 5 de 7 que la colla vol descarregar. L'acompanyarien el 4 de 7 i un tercer castell per determinar, a mÚs del pilar de 5.

La Jove de Vilafranca ha assolit dotze castells de set en el seu primer any, fent la clÓssica de set en diverses ocasions que era l'objectiu principal plantejat enguany. Fer un castell de set i mig seria posar la cirereta a la temporada.

La colla fa una crida als afeccionats castellers a venir a assaig el proper divendres a l'Escorxador i a la plaša el proper diumenge 13, a les 12:30 h a la plaša de les Cols de Vilanova. En cas d'assolir el 5 de 7, la colla blau cel assoliria el nivell de set i mig quan encara no faria un any de la seva primera actuaciˇ a plaša, el passat 14 de novembre de 2010 a Manresa.

Sopar de la Colla.

La colla celebrarÓ la seva festa final de temporada el proper dissabte dia 19 de novembre al local del Centre Cultural Rociero de l'Espirall, a la plaša Dr. Bonet. La festa comenšarÓ a la tarda amb jocs, activitats i berenar per la canalla i a les 20 h es convoca a tota la colla per la festa i el sopar de celebraciˇ de la temporada.

Colla Jove Xiquets de Vilafranca ę 2011 | www.jovedevilafranca.cat | Tots els drets reservats.
Adreša: Local d'entitats l'Escorxador | C/ de l'Esxorxador, 19. - 08720 Vilafranca del PenedŔs (Barcelona)
mail: info@jovedevilafranca.cat | Tlf. 680 86 55 29