jovedevilafranca patrimoni
  INICI
coordinadora
Amb el suport de:

 

Creativitat i disseny:
Gerard Fernandes

 

Patrocinadors:
embalajes_hinojosa

 

Pellisa_Rafols

 

NOTES DE PREMSA

La Jove de Vilafranca descarrega per primer cop el pilar de 5. - 03/10/2011

La Jove de Vilafranca va assolir, al Concurset, descarregar el primer pilar de 5 de la seva trajectòria. No va ser en les rondes de puntuació del concurs sinó en la ronda final de pilars de comiat, primant el fet d'assolir els castells de l'actuació que portaven en cartera -la clàssica de set- pel davant de sumar punts.

Així, la colla va començar el Concurs amb el pilar 4 caminant i pujant cinc graons d'escala, castell puntuable, i que va assolir sense cap problema. Va continuar, en la primera ronda, descarregant el 3 de 7, el millor castell de la jornada. En segona ronda, va seguir carregant el 4 de 7, castell que va anar prou parat però que algun problema de quadratura, unit probablement a certa manca d'experiència del tronc, va fer que es trenqués de manera inesperada quan sortien els dosos. En tercera ronda van descarregar la torre de 6 sense cap dificultat. Aquests tres castells sumaven un total de 1612 punts que van donar a la colla la dotzena posició sobre tretze colles participants.

En la ronda final de pilars de comiat, fora de puntuació, la colla va assolir descarregar el pilar de 5 per primera vegada, fet que va ser molt celebrat per la colla. Recordar que la Jove de Vilafranca encara no porta un any de la seva primera actuació, el novembre passat a Manresa, i ha valorat de forma molt positiva poder participar ja en aquesta vuitena edició d'un Concurset que va gaudir d'un bon nivell casteller, d'un magnífic ambient entre les colles, d'un nombrós públic i d'una excel•lent organització.

Loteria de Nadal de la colla.

La colla ja ha tret a la venda la loteria de Nadal d'enguany, el número 14.276. La loteria es pot comprar en horari d'assajos, a la plaça de la Vila, els dimecres i divendres al vespre, a partir de les 21 h. També al Bar Tramuntana, davant de l'Hospital Comarcal i en altres comerços de la Vila.

Colla Jove Xiquets de Vilafranca © 2011 | www.jovedevilafranca.cat | Tots els drets reservats.
Adreça: Local d'entitats l'Escorxador | C/ de l'Esxorxador, 19. - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
mail: info@jovedevilafranca.cat | Tlf. 680 86 55 29