jovedevilafranca patrimoni
  INICI
coordinadora
Amb el suport de:

 

Creativitat i disseny:
Gerard Fernandes

 

Patrocinadors:
embalajes_hinojosa

 

Pellisa_Rafols

 

NOTES DE PREMSA

Aquest agost, La Jove ve a casa teva - 2/08/2011

 

Flyer "La Jove ve a casa teva"


Aquest és el títol de la campanya d'assajos a diferents barris que durà a terme la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, amb el propòsit de difondre els castells i la colla castellera entre tots els vilafranquins i vilafranquines. Per això, la colla es vol apropar literalment a les cases i convidar a iniciats i no iniciats de totes les edats a baixar a les places i conèixer de prop un assaig casteller.

Aprofitant que la colla no utilitza l'Escorxador durant els mesos de juliol i agost degut als assajos dels balls de la Festa Major, durant el proper mes d'agost s'ha programat un tour d'assajos pels diferents barris de la vila, els quals tindran lloc cada dimecres i divendres de 20:30 a 23:30 h. La primera hora es dedicarà específicament a la canalla i la resta de temps es farà assaig general.

Així doncs, el cicle d'assajos començarà el dimecres 3 d'agost al Parc Tívoli i seguirà el divendres 5 a la Rambla de la Girada. Continuarà pels barris de la Barceloneta (confluència del carrer Subirats amb la C-15), Espirall (Plaça Pau Casals), Sant Julià (Plaça de la Sardana) i Centre, amb assaig a la plaça de la Vila el divendres 19. El darrer assaig de la campanya serà el dimecres 24 d'agost al barri de les Clotes (plaça de la Verema).

La difusió de la campanya serà mitjançant 10.000 flyers que es repartiran els propers dies entre comerços dels barris, associacions de veïns i d'altres. En aquests hi apareix la imatge d'una nina castellera Jove davant la casa de la Vila, com a símbol de la casa de tots, junt amb el calendari d'assajos. També s'ha fet un curt-metratge, en format vídeo i enregistrat amb càmera amateur, que fa referència al títol de la campanya. Aquest curt ha estat produït íntegrament des de la colla i dirigit per en Roger Raventós, recentment titulat en grau superior en gràfica publicitària i es publicarà aquesta mateixa setmana al canal youtube de la colla i a les xarxes socials.

També mencionar que per dissabte 20 d'agost s'havia programat un assaig especial amb camisa i una festa amb concert inclòs a la mateixa plaça de la Vila però per problemes amb el permís horari s'ha decidit cancel·lar la programació d'aquest dia i posposar el concert per a una data posterior.

Aquesta activitat complementa, a nivell de la vila, el Pack Jove 3x1, el paquet d'activitats de difusió castellera que la colla està treballant ja amb alguns municipis de la comarca.

Colla Jove Xiquets de Vilafranca © 2011 | www.jovedevilafranca.cat | Tots els drets reservats.
Adreça: Local d'entitats l'Escorxador | C/ de l'Esxorxador, 19. - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
mail: info@jovedevilafranca.cat | Tlf. 680 86 55 29