jovedevilafranca patrimoni
  INICI
coordinadora
Amb el suport de:

 

Creativitat i disseny:
Gerard Fernandes

 

Patrocinadors:
embalajes_hinojosa

 

Pellisa_Rafols

 

NOTES DE PREMSA

La Jove va actuar a la tarda del dia 30. - 01/09/2011

En una actuació fora de programa, la Jove de Vilafranca va reivindicar, fent castells, el seu dret a ser present a la Festa Major de la seva ciutat i va fer un 5 de 6, una torre de 6, un 3 de 7 i tres pilars de 4 de cara a una plaça que mostrava un bon aspecte de públic. Aquest va col•laborar a les pinyes de la colla vilafranquina de forma important, cosa que la colla va agrair amb un gran aplaudiment al final de l'actuació.

Posteriorment va acompanyar la processó durant una estona, caminant darrera la banda i, per tant, fora del seguici oficial. Durant la mateixa no van aixecar cap pilar, tan sols van seguir amb animació la música de l'animada banda de música que tancava el mateix seguici. A l'arribada a la plaça Jaume primer, la colla va aixecar un pilar de 4.

Propera actuació, l'onze de setembre.

La Colla Jove de Vilafranca actuarà el proper 11 de setembre al migdia al barri de la Girada, en solitari. També farà l'ofrena corresponent al monument a Lluís Companys.

Els assajos es represen el proper dimecres 7 de setembre a la plaça de la Vila, a les 20:30 h per la canalla i a les 21:30 h l'assaig general. Durant tot el mes de setembre seran a la mateixa plaça de la Vila i que seran cada dimecres i divendres, com és habitual.

Confirmada la participació al Concurset de Torredembarra.

La Jove de Vilafranca ja ha confirmat la seva participació al Concurset 2011, el concurs de colles de set, el proper dia 2 d'octubre. La voluntat de la colla es portar-hi els seus castells assolits fins ara i, si els resultats dels assajos de setembre son bons, potser algun castell superior. Sobretot el que necessita la colla ara és incrementar llocs importants de pinya, per poder tenir un gruix propi amb garanties, donat que els troncs i la canalla dels castells sembla que estiguin ja agafant una certa confiança i nivell casteller. La colla convida als vilafranquins i penedesencs a apropar-se a la plaça de la Vila durant els propers assajos de setembre i fer costat a la colla al proper Concurset per fer-hi una bona actuació.

Colla Jove Xiquets de Vilafranca © 2011 | www.jovedevilafranca.cat | Tots els drets reservats.
Adreça: Local d'entitats l'Escorxador | C/ de l'Esxorxador, 19. - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
mail: info@jovedevilafranca.cat | Tlf. 680 86 55 29